Projecte familiar a Viaró Infantil: un pessebre de terracota

Aquest any tots els nostres alumnes estan aprenent molt amb ABP -Aprenentatge Basat en Projectes-. Per aquest motiu i en la proximitat del Nadal van pensar en implicar també a totes les nostres famílies. Així que vam demanar  la seva col·laboració i creativitat per tal de fer possible un  gran projecte: un Pessebre a Infantil molt novador,  de figures fetes amb testos de terracota. pesebre_terracota1pesebre_terracota2

Cada família va realitzar una de les figures, de manera que tots han estat protagonistes d’aquesta iniciativa. Va resultar un projecte preciós tant per a les  famílies, com per a les professores que van gaudir fent tot el muntatge.
img_3145

img_3149 img_3164

Els nens,  i tothom que va voler, el van poder visitar al menjador de l’escola els últims dies abans de les festes de Nadal. img_3166pesebre_terracota3 img_3161 img_3160 img_3170 img_3167 img_3152 img_3155

El pessebre ha estat presentat als concursos organitzats per l’Ateneu Santcugatent -podeu veure el diploma que vam obtenir- i  l’Associació de Pessebristes de Terrassa.diploma


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s