Projecte familiar a Viaró Infantil: un pessebre de terracota

Aquest any tots els nostres alumnes estan aprenent molt amb ABP -Aprenentatge Basat en Projectes-. Per aquest motiu i en la proximitat del Nadal van pensar en implicar també a totes les nostres famílies. Així que vam demanar  la seva col·laboració i creativitat per tal de fer possible un  gran projecte: un Pessebre a Infantil molt novador,  de figures fetes amb testos de terracota. pesebre_terracota1pesebre_terracota2

Cada família va realitzar una de les figures, de manera que tots han estat protagonistes d’aquesta iniciativa. Va resultar un projecte preciós tant per a les  famílies, com per a les professores que van gaudir fent tot el muntatge.
img_3145

img_3149 img_3164

Els nens,  i tothom que va voler, el van poder visitar al menjador de l’escola els últims dies abans de les festes de Nadal. img_3166pesebre_terracota3 img_3161 img_3160 img_3170 img_3167 img_3152 img_3155

El pessebre ha estat presentat als concursos organitzats per l’Ateneu Santcugatent -podeu veure el diploma que vam obtenir- i  l’Associació de Pessebristes de Terrassa.diploma


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s