Anglès des de nadons?

Diversos estudis fan palesa la importància de l’aprenentatge de les llengües en edats primerenques. Gràcies a ells es coneix la gran capacitat del cervell per absorbir la diversitat de fonemes que els diferents idiomes poden aportar a la llengua oral, així com també les diferències estructurals i gramaticals.

Per això des de l’educació infantil donem importància al plurilingüisme des de les primeres edats. Tots aquells estímuls i aprenentatges rebuts des de la infància formaran part al desenvolupament de la persona.

Pel que potser seria bo fer un petit esforç des de casa i mirar de plantejar-nos breus moments per parlar en anglès. Si tenim un bon nivell d’anglès jugarem amb avantatge, és clar, però si no en sabem també podem ajudar als nostres fills!

Proposem diferents idees per jugar amb ells:daughter-playing-with-dad

Young mother and her toddler girl playing together with finger toys

Les rutines diàries també poden ser una oportunitat per aprendre, tot i que caldrà tenir en compte les facilitats i dificultats de cada infant en les rutines per tal de no dificulta’ls-hi més la feina al parlar en anglès.father-feeding-baby

05-bath-time

 

Young mother and son in kitchen making cookies.

O bé aprofitar aquells moments d’exposició a TV o a la tablet per mirar els dibuixos en anglès. Recomanem: 11-bubble-box

10-oxbridge-baby 09-super-simple-songs

Penseu que sempre és millor una mica i ben fet que molt i sense sentit!


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s