Nens creatius, nens feliços

Per als nens d’Educació Infantil el món és un lloc màgic, ple de coses que explorar i descobrir. A aquestes edats els nens tenen una gran curiositat, innata. Ells exploren, proven, formulen hipòtesis… Sovint, arriben a conclusions i idees que, si bé no són sempre correctes, ens mostren la gran imaginació que tenen.nens artistes

A l’hora de plantejar la nostra intervenció educativa en Educació Infantil, hem de fomentar sempre aquesta creativitat natural que tenen, ja que enriquirà tots els àmbits del desenvolupament: cognitiu, físic i sòcio-afectiu.

La creativitat és un procés que dura tota la vida; és l’expressió del propi món interior alliberat de tota crítica, de la rigidesa de pensament.

Desenvolupa una manera d’expressió pròpia, per buscar solucions originals a problemes quotidians, per fomentar el gust per allò produït i per la pròpia producció, per sentir-se acceptat i construir una autoestima positiva. Alhora que eduquem en el respecte per les obres dels companys, sempre amb la premissa que l’artista mai s’equivoca.

L’estimulació de la creativitat és ajudar els nens a ser flexibles, versàtils, adaptables, capaços de prendre decisions imaginatives en un món en constant canvi.

Aquests són els petits artistes d’Infantil Viaró Global School: les seves obres podrien estar exposades a qualsevol museu del món!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s