Espais d’aprenentatge: una nova manera d’aprendre

Els conillets aquest any hem començat a treballar per espais d’aprenentatge,  una metodologia innovadora que trenca amb la dinàmica tradicional de tot el grup-classe fent la mateixa activitat a la vegada.

El joc és el millor mitjà educatiu per afavorir l’aprenentatge i el coneixement. A més, aquesta metodologia dóna resposta als interessos i necessitats dels infants i respecta els diferents ritmes d’aprenentatge d’aquests.

Els espais d’aprenentatge es distribueixen en diferents zones d’exploració, les quals ofereixen als infants diferents propostes on ells poden actuar, observar, experimentar, construir, inventar, imaginar, compartir, relacionar-se, emocionar-se…i interactuar entre ells.

Durant tot el curs us anirem explicant una mica més com gaudeixen els nostres conillets dels diferents espais.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s