Espais d’aprenentatge: una nova manera d’aprendre

Els conillets aquest any hem començat a treballar per espais d’aprenentatge,  una metodologia innovadora que trenca amb la dinàmica tradicional de tot el grup-classe fent la mateixa activitat a la vegada.

El joc és el millor mitjà educatiu per afavorir l’aprenentatge i el coneixement. A més, aquesta metodologia dóna resposta als interessos i necessitats dels infants i respecta els diferents ritmes d’aprenentatge d’aquests.

Els espais d’aprenentatge es distribueixen en diferents zones d’exploració, les quals ofereixen als infants diferents propostes on ells poden actuar, observar, experimentar, construir, inventar, imaginar, compartir, relacionar-se, emocionar-se…i interactuar entre ells.

Durant tot el curs us anirem explicant una mica més com gaudeixen els nostres conillets dels diferents espais.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s