Sobre rodes!

Als alumnes de P2, els conillets, ens agrada molt sortir al pati a jugar! És un dels nostres moments preferits del dia ja que podem jugar de manera lliure i relaxada amb allò que més ens agrada. Alguns gaudim corrent, altres jugant enfilats a les motos o el cotxes tot fent-los rodar, altres baixant pel tobogan, uns altres amagant-nos a la caseta o jugant amb la sorra. El pati és un espai que ens convida a interactuar, a participar, a dialogar, a resoldre conflictes…

És un espai molt ric per connectar amb la natura i aprendre coses sobre l’entorn que ens envolta. Els conillets descobrim alguns dels animals que podem veure des del pati ( els gats, els mosquits, els ocells…), recollim les fulles que cauen dels arbres i ens fixem en el seu color, observem com els arbres es van quedant sense fulles, percebem el temps que fa… 

Les estones de pati són un espai molt útil per seguir educant ja que treballem valors molt importants com: el treball en equip, tenir cura del material, saber compartir, saber esperar el torn, respectar les normes del joc…

Per tant, podem dir que el pati de l’escola és un espai viu i enriquidor. Estimula la mirada i la curiositat dels infants, alhora que els convida a moure’s, explorar i investigar: fins i tot, sobre rodes!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s