Sobre rodes!

Als alumnes de P2, els conillets, ens agrada molt sortir al pati a jugar! És un dels nostres moments preferits del dia ja que podem jugar de manera lliure i relaxada amb allò que més ens agrada. Alguns gaudim corrent, altres jugant enfilats a les motos o el cotxes tot fent-los rodar, altres baixant pel tobogan, uns altres amagant-nos a la caseta o jugant amb la sorra. El pati és un espai que ens convida a interactuar, a participar, a dialogar, a resoldre conflictes…

És un espai molt ric per connectar amb la natura i aprendre coses sobre l’entorn que ens envolta. Els conillets descobrim alguns dels animals que podem veure des del pati ( els gats, els mosquits, els ocells…), recollim les fulles que cauen dels arbres i ens fixem en el seu color, observem com els arbres es van quedant sense fulles, percebem el temps que fa… 

Les estones de pati són un espai molt útil per seguir educant ja que treballem valors molt importants com: el treball en equip, tenir cura del material, saber compartir, saber esperar el torn, respectar les normes del joc…

Per tant, podem dir que el pati de l’escola és un espai viu i enriquidor. Estimula la mirada i la curiositat dels infants, alhora que els convida a moure’s, explorar i investigar: fins i tot, sobre rodes!


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s