Una obra d’art col·lectiva

Amb l’inici del nou trimestre apareixen nous projectes i reptes. Els alumnes de P4 investiguen sobre l’Univers que ens envolta. Encara que només hagin formulat hipòtesis i que ho hagin explicat als pares, ja tenim un flux d’informació i elements per manipular i aprendre: coets, plataformes de llançament, llibres plens d’imatges, jocs, contes… Mirem: tot és novador.

Quan arriba el divendres s’obre una finestra a la creativitat al nostre Infantil. El temps que els nostres alumnes comparteixen amb els alumnes de P3 es transforma en un moment de flexibilitat i interacció. Els moments en comú serveixen per explicar què hem fet i què estem descobrint i aprenent. Tots ensenyem.

Un paper gegant, ceres i moltes mans juntes donen lloc a poder plasmar una petita part d’aquest Univers. Apareix la Terra, el Sol, els planetes i les estrelles en un cel blau canviant i en constant transformació. El resultat és una obra d’art col·lectiva que en breu lluirà a les nostres parets per recordar-nos que el nostre món és petit i encara tenim molt a aprendre tot mirant el cel.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s