Una obra d’art col·lectiva

Amb l’inici del nou trimestre apareixen nous projectes i reptes. Els alumnes de P4 investiguen sobre l’Univers que ens envolta. Encara que només hagin formulat hipòtesis i que ho hagin explicat als pares, ja tenim un flux d’informació i elements per manipular i aprendre: coets, plataformes de llançament, llibres plens d’imatges, jocs, contes… Mirem: tot és novador.

Quan arriba el divendres s’obre una finestra a la creativitat al nostre Infantil. El temps que els nostres alumnes comparteixen amb els alumnes de P3 es transforma en un moment de flexibilitat i interacció. Els moments en comú serveixen per explicar què hem fet i què estem descobrint i aprenent. Tots ensenyem.

Un paper gegant, ceres i moltes mans juntes donen lloc a poder plasmar una petita part d’aquest Univers. Apareix la Terra, el Sol, els planetes i les estrelles en un cel blau canviant i en constant transformació. El resultat és una obra d’art col·lectiva que en breu lluirà a les nostres parets per recordar-nos que el nostre món és petit i encara tenim molt a aprendre tot mirant el cel.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s