Emociona’t!

El teatre connecta de manera natural els alumnes amb el món de les emocions.

Els nens i nenes de p2, fa uns dies vam poder gaudir de la setmana del teatre. Van ser uns dies on vam poder disfressar-nos i representar la nostra disfressa, preparar màscares, pintar-nos la cara, representar sons d’animals, escoltar contes utilitzant titelles…

El treball amb les titelles són sempre moments de joc i diversió, però sobretot d’aprenentatge. Les titelles ens ajuden a conèixer i a treballar les emocions dels infants. Els infants se senten identificats amb les emocions dels personatges i al finalitzar de manera espontània ho volen compartir amb la resta de companys.

El teatre és un mitjà per expressar sentiments, per explicar històries, per connectar amb altres persones. És una activitat que potencia les capacitats comunicatives i pot ajudar de manera molt eficaç l’ensenyant en l’educació de l’expressió corporal i oral dels infants.

Impulsa als nens més tímids a anar perdent a poc a poc aquesta por a relacionar-se amb els altres o a parlar en públic i a acceptar-se a si mateix.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s