Pícnic familiar

I si aprofitem el bon temps per fer un pícnic? Ara que els dies s’allarguen i tots tenim més ganes d’estar a l’aire lliure és l’estació ideal per fer pícnic. Una activitat gratuïta que ens permetrà conèixer zones noves i passar un bon temps en família.

Us donem 3 idees a prop de Barcelona:

  1. Espais naturals del Delta del Llobregat. És una zona ideal per anar a passejar, veure passar els avions, arribar fins a la platja… I al punt d’informació dels Espais del Riu trobareu una zona de pícnic amb unes taules i una mica d’ombra, una font, un mirador per observar les aus, etc.
  2. Parc fluvial del riu Anoia (Vilanova del camí). El parc té un passeig circular molt ben condicionat a la vora del riu, és totalment planer i apte per a qualsevol edat. Hi ha una àrea d’aparcament propera a les taules, i una zona de pícnic amb taules, una font i amb unes vistes fantàstiques.
  3. Parc del Llac (Navarcles). Preciós parc amb 4 taules de fusta en una zona molt ombrejada a un extrem del llac. Al costat de les taules hi ha un circuit de salut i la riera de Calders que abasteix el llac. Al parc hi ha un bar-restaurant (l’àrea de pícnic és gratuïta) que obre durant el bon temps i una empresa d’activitats d’aventura (tir amb arc, caiac, tirolina, etc.). Hi ha un passeig que permet donar la volta al llac en poc més de mitja hora, apte per a totes les edats, i una petita àrea d’aparcament.

Podeu trobar moltes més idees d’àrees de pícnic per tota Catalunya al blog somdepícnic


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s