Pícnic familiar

I si aprofitem el bon temps per fer un pícnic? Ara que els dies s’allarguen i tots tenim més ganes d’estar a l’aire lliure és l’estació ideal per fer pícnic. Una activitat gratuïta que ens permetrà conèixer zones noves i passar un bon temps en família.

Us donem 3 idees a prop de Barcelona:

  1. Espais naturals del Delta del Llobregat. És una zona ideal per anar a passejar, veure passar els avions, arribar fins a la platja… I al punt d’informació dels Espais del Riu trobareu una zona de pícnic amb unes taules i una mica d’ombra, una font, un mirador per observar les aus, etc.
  2. Parc fluvial del riu Anoia (Vilanova del camí). El parc té un passeig circular molt ben condicionat a la vora del riu, és totalment planer i apte per a qualsevol edat. Hi ha una àrea d’aparcament propera a les taules, i una zona de pícnic amb taules, una font i amb unes vistes fantàstiques.
  3. Parc del Llac (Navarcles). Preciós parc amb 4 taules de fusta en una zona molt ombrejada a un extrem del llac. Al costat de les taules hi ha un circuit de salut i la riera de Calders que abasteix el llac. Al parc hi ha un bar-restaurant (l’àrea de pícnic és gratuïta) que obre durant el bon temps i una empresa d’activitats d’aventura (tir amb arc, caiac, tirolina, etc.). Hi ha un passeig que permet donar la volta al llac en poc més de mitja hora, apte per a totes les edats, i una petita àrea d’aparcament.

Podeu trobar moltes més idees d’àrees de pícnic per tota Catalunya al blog somdepícnic


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s