Finalitzem el projecte de l’Edat Mitjana

Els alumnes més grans de Infantil Viaró Global School hem finalitzat el Projecte de l’Edat Mitja amb una sortida molt especial: han visitat el Monestir benedictí de Sant Benet, situat a Sant Fruitós del Bages. Aquest conjunt medieval els va convidar a gaudir d’una experiència diferent: van poder ser monjos per un dia!

La visita, a banda de ser un estímul per completar els seus coneixements, va ser una experiència vivencial i emocional. Una immersió en la vida d’un monestir medieval on les veus, els objectes, les estances i les imatges del passat els van permetre posar-se a la pell dels habitants del monestir i conèixer de primera mà com vivien i com era el seu dia a dia.

A cada indret els esperava un objecte antic que servia de fil conductor per endinsar-se una mica més en l’aventura de la història. En acabar, ens vam dirigir cap un prat al costat del Monestir, per poder gaudir a l’aire lliure del nostre dinar i espai de joc!


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s