A què jugaven els nostres pares?

Els alumnes de P4 han començat a treballar els projectes amb els quals es posen en funcionament noves dinàmiques: pensar, expressar, investigar, conèixer l’entorn…

El treball dels projectes els ajuda a aprendre a aprendre i, el més important, afavoreix un aprenentatge participatiu, significatiu mitjançant el treball cooperatiu: uns aprenen dels altres, entre tots formen un equip i on totes les idees sumen!

Paral·lelament, potencien habilitats socials com el saber estar, saber esperar, saber escoltar… afavorint un treball de valors molt importants com el respecte, la tolerància i el treball en equip.

Sabeu quin és el nostre primer projecte? “A què jugaven els nostres pares quan eren petits?

Hem preguntat als pares i ens han preparat un llistat dels seus jocs preferits i quan hem arribat a l’escola ho hem explicat als nostres companys. Jugar a bales (“canicas”), el joc del mocador, el pica paret, jugar a pares i a mares, saltar a la corda o buscar i observar insectes… en són alguns exemples. Ens hem adonat que no necessitaven gaires joguines per passar-ho bé: amb una mica d’imaginació i els amics s’ho passaven d’allò més bé!


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s