Els Elefants fem un pessebre vivent!

Els alumnes de P4 van anar el passat dimecres a la masia de Can Canadell, a Sant Fruitós del Bages. Quina sorpresa van tenir! En arribar els esperava un personatge dels pastorets. Sabeu què els hi va proposar? representar entre tots i amb la seva ajuda un pessebre vivent. Quin encàrrec més important!

Per això calia agafar una disfressa, maquillatge i representar un dels personatges: pastors, pastores, dimoniets, angelets, comerciants… Tots ells acompanyats pel bou i la mula donant escalf al Nen Jesús, la Mare de Déu i Sant Josep. Vam passar un dia fantàstic revivint una de les més tendres tradicions.

 


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s