Setmana del Teatre: ens visiten els actors de Game Over!

La setmana passada a Viaró Infantil vam celebrar la Setmana del Teatre: titelles, contes, disfresses, música, tallers de màscares i molts somriures van ser els nostres protagonistes. Però, una de les activitats que més ens va sorprendre va ser la visita dels actors principals de “Game Over”, el musical de la festa de Nadal. A l’aula de psicomotricitat ens van poder representar petits fragments d’aquesta obra.

Però: què és un musical? qui fa les disfresses? i el decorat? tenien vergonya? Totes aquestes preguntes i més ens les van respondre. Fins i tot, ens van ensenyar a fer cares de pirates enfadats i dolents com ells! No va ser fàcil… per això vam haver de pensar amb alguna cosa que no ens agradés gens: com per exemple, un plat de verdura.

El teatre és una activitat molt enriquidora per a petits i grans. Molts són els beneficis que aporta: estimula la creativitat, ajuda a vèncer la timidesa i a controlar les emocions. També els ajuda a millorar la memòria, la concentració, la comprensió lectora, l’expressió oral i la seva dicció. Amunt el teló!


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s