Sentim la tardor!

La classe dels “aneguets” (P1) s’ha omplert de tardor… voleu saber com?

Com bé sabeu els més petits descobreixen i coneixen el món a través dels 5 sentits. A través del tacte, la vista, l’olfacte, el gust i l’oïda aniran posant atributs a tot el que els envolta.

En primer lloc, hem preparat una panera de tardor plena d’escorça d’arbre, fulles caduques, glans, castanyes, branques, etc. Manipulant aquests materials hem pogut veure com són, quin tacte tenen, la seva mida i la seva olor -entre altres coses-.

També, hem fet mòbils naturals amb aquests materials per a ambientar la nostra aula i crear un espai aeri molt atractiu per als nens.

A més, hem treballat la tardor a través de safates d’experimentació. Hem afegit un material nou: el blat de moro sec. Els nens han pogut manipular material real alhora que han experimentat conceptes com: molt, poc, dins, fora, a dalt, a baix, etc.

Finalment, hem programat una sessió en la qual aprendrem a través del sentit del gust: preparem un “esmorzar de tardor” amb moniatos, magranes, mandarines i altres aliments d’aquesta estació Quantes textures, colors i sabors! A més, ha estat una divertida oportunitat per a desenvolupar la nostra motricitat fina manipulant les magranes.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s