Noves percepcions amb molt d’olfacte!

Avui us mostrarem una activitat que hem portat a terme a la classe dels ossets (P3). Ha estat una experiència molt diferent de les viscudes fins ara.

Dins el marc del nostre centre d’interès del cos humà, hem estat treballant, entre moltes altres coses, els cinc sentits. Hem dedicat un taller a cadascun d’ells amb diverses propostes i materials, però ha estat especialment el de l’olfacte el que ha despertat en nosaltres noves sensacions.

I és precisament el sentit de l’olfacte el menys estimulat dins de l’aula; en canvi sí que ho fem amb l’oïda, el tacte, la vista o el gust. Per aquest motiu hem volgut donar-li especial atenció.

Encara que hem de tenir en compte, que qualsevol vivència està íntimament relacionada amb l’olfacte; i és per això, que els nostres records venen marcats, en gran part, per una relació directa amb aquest sentit.
El taller va consistir a olorar diferents productes que no eren massa familiars per a nosaltres. Amb aquestes novetats preteníem causar sorpresa per crear noves sensacions i així poder dir si aquella olor era agradable o desagradable per nosaltres.

Vam olorar: farigola, llimona, bàlsam mentolat, lavanda, anís en gra, canyella i alcohol.

Van estar noves olors i noves percepcions i d’aquesta manera, cadascun, vam poder classificar el que ens agradava i el que no. Hem pres consciència d’aquest sentit i que no sempre li donem la importància que té!

Cheche Nuevo

Tutora P3


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s